måndag 21 maj 2012

Snart på väg

Jag har väntat och längtat i mer än ett halvårs tid. Nu är det äntligen dags! Med största sannolikhet sjösätter jag i morgon eller på onsdag, om vädret är ok. Sedan lämnar jag Svinesundsbron bakom mig för ett tre månader långt och stort äventyr utmed svenska kusten, om allt går som planerat. Prognosen säger sommar, sol från en klar himmel, 25 grader i vattnet och välvilliga medvindar mest hela tiden ... eller åtminstone ned till Varberg. Ja, jo.

(Klicka på bilden så blir den större)

12 kommentarer:

 1. Paddla väl Ola...paddla väl! Å du...den blir INTE större bilden när jag klickar på den. Jag upprepar...den blir ÄNTE större.

  /Cokos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nu blir den större Olaus...har du oppdaterat? Bra, jag vill se stoooora bilder av Olaus.

   Radera
 2. Att lyssna på medan du paddlar:

  http://www.youtube.com/watch?v=RIQlrEufgMY

  Johan L

  SvaraRadera
 3. Grymt Olaus von das läder . Hela familjen Victor hejar på dig!!

  SvaraRadera
 4. Paddla försiktigt! Ska bli spännande att följa. Vi vill att du är välbehållen till den 1september, då du ska festa med oss!

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut Ola. Tänk att en marlin rymmer så mycket!!

  SvaraRadera
 6. Det var värst Ola! Har fått höra från pappershandlarna Piff och Puff att du skulle paddla upp en kajak från Blekinge men det här är ju en helt annan dimension. Lycka till och hoppas du slipper några nya skador och att kroppen istället läker ihop för en löpcomeback:-)

  Jesper

  SvaraRadera
 7. Satan i gatan O, vilken evolution du haft de senaste veckorna, åtminstone vad gäller utmaning... :o), härligt att se! Hoppas du fyllt kajaken med Snickers, annars kan det här gå riktigt illa!!/H

  SvaraRadera
 8. Heja olle! Du lurades. Blekinge - sthlm blev expanderat i flera dimensioner.
  Slänger till dig en bullbit utmed västkusten. Räknar med att du utvecklar strängteorin under resan.

  /bläck

  SvaraRadera
 9. Det var det jävligaste - det tog mig lite minst sagt att förstå på allvar vad det var du skrev. Alltså nu blir jag helt till mig i tossorna! TJOOOOHOOOOO!
  /Tengrothen

  SvaraRadera